Brf Björkhagen | 769621-1353

Information om lägenheten

Lägenhetspärm:

En vit pärm som tillhör lägenheten och anger produktval samt produktteknisk information från uppbyggnad år 2011.

T.ex. kulör beteckning på vit färg. 

Ventilation:

Lägenheterna har frånluftsventilation vilket innebär att friskluft tas in ovan fönstren som efter luftväxling i lägenheten sugs ut i kök samt badrum. Viktigt att friskluftsventilerna är öppna för att rätt/godkänd ventilation skall uppnås.

Vid rengöring av frånluftsdonen så är det viktigt att man drar ner hela ramen och gör rent. Skruva inte på tallriken, för den är förinställd och anpassad till lägenhetens luftvolym. Det är också viktigt att tilluftsdonen över fönstrena är öppna för att det inte skall dra in luft från fel ställen i lägenheten (ex. balkongdörr och fönster).

Ventilationssystemets rökdetektorer känner bara av brandrök, inte cigarettrök, vilket gör att det inte bryts enl. texten.

Blandare:

Blandarna har inte packning och kägla utan s.k insats.

Värme:

På elementen sitter en termostat som bör stå fullt öppen hela tiden. Det gör att ni får ca 22 grader i lägenheten. Vill man ha svalare så är det bara att sänka termostaterna.

Det finns inga filter i elementen

Tv/bredband/Telefoni:

Erbjuds endast via ComHem då fastigheterna är s.k ComHem hus. Ett basutbud ingår i månadsavgiften, för beställning av ytterligare utbud av TV, Telefoni och ökad bandbredd till Internet så kontakta ComHems kundtjänst. Ytterligare utbud bekostas separat av varje enskild beställare.

Sophantering:

Om man inte kan/vill transportera bort sina grovsopor själv, kan man fråga fastighetsskötaren om hjälp med detta (mot en avgift).

Vitvaror:

Information om era vitvaror hittar ni på www.cylinda.se. Vid produktfrågor eller gällande borttappade instruktionsböcker ring 0771-511000. 

Behövs det service på vitvarorna ring 0771-252500. Ange: Serviceavtal 27.

Mer information återfinns i Lägenhetspärmen.

Grillning:

Lånegrill finns att tillgå (kontakta styrelsen), annars gäller gasolgrill eller elgrill. Kolgrillning är förbjudet på balkonger/uteplatser.

Nyckel i serviceläge:

Se bifogad länk nedan.

Fil Typ Storlek
Avskedsbrev.docx Word-fil 13,08 kB
Nyckel serviceläge.pdf PDF-fil 183,41 kB
Välkommen till BRF Björkhagen.docx Word-fil 13,64 kB