Vanliga frågor

Jag vill ställa mig i kö för en p-plats, hur gör jag?.

För att ställa dig i kön kontaktar du styrelsen på: styrelsen(a)brfbjorkhagen.com. Du kan läsa mer om hur du går tillväga under fliken "För medlemmar" och "Parkering".

Jag behöver ett nytt kort för tillträde till återvinningscentralerna, vem kan hjälpa mig med det?.

Styrelsen kan beställa nya återvinningskort till de boende mot en kostnad på 150 kr/kort. För att beställa så kontaktar du styrelsen på: styrelsen(a)brfbjorkhagen.com 

Alternativt så lägger man ett meddelande gällande detta i vår föreningsbrevlåda bredvid postfacken på Björkrisvägen 22.

Jag behöver nya namnskyltar till ytterdörren och/eller brevlådan. Vem kan hjälpa till med detta?.

Vår fastighetsskötare Roger kan hjälpa till med detta. Han nås via mail eller telefon, se fliken "Felanmälan" och "Fastighetsskötsel". 

Hur gör jag om jag vill hyra ut min lägenhet i andra hand?.

Om du önskar hyra ut din lägenhet i andra hand så hittar du all information på fliken "För medlemmar" och "Andrahandsuthyrning"

Var vänder jag mig om något går sönder/behöver repareras i min lägenhet?.

Varje Brf-innehavare äger allt som finns innanför dina 4 väggar, dvs. allt som är från väggen, tak, golv och inåt. I vissa fall kan garantier finnas, om du är osäker på vad som gäller i ditt fall ska du kontakta vår fastighetsskötare. Se "Felanmälan" och "fastighetsskötare"

Jag har frågor om/saknar mina hyresavier, var kan jag vända mig?.

Se "Felanmälan" och "Hyresavier" för kontaktuppgifter.

Jag stör mig på att min granne spelar hög musik sent på kvällarna, hur hanterar jag detta?, vilka ordningsregler gäller i föreningen?.

Upplever man att en granne inte respekterar ordningsreglerna så är vår rekommendation att man i första hand själv tar kontakt med sin granne och ber denne respektera våra ordningsregler och sänka sin musik eller vad ärendet nu än gäller. Skulle den berörda personen inte respektera detta trots en tillsägelse så ska man kontakta oss i styrelsen så får vi ta itu med problemet. I dessa fall är det bra om man kan notera lägenhetsnummer, ungefärlig tidpunkt då man blev störd etc så är det lättare för oss att hantera saken. 

Mer information hittas under "För medlemmar" och "Trivselregler"